Archive for the ‘etappe 7’ Category

Vandaag een loodzware etappe met aan het eind zeer zware duinen.

Steve, Patrick en Philippe staan 10km van CP2 met stuurproblemen stil. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een oplossing. Zodra er meer nieuws is gaan we hier uiteraard melding van maken.

Update: Bonpa-yves:
Berghes probeert nu eerst naar CP2 te geraken !!! Dan heb ik alles doorgegeven van Tommeke ( waarvoor onze dank) – Eens in CP2 zullen ze in overleg van die mensen de BESTE weg nemen naar Bivak !! Dus waarschijnlijk naar de highway die Tommeke bedoeld !! Het probleem is TERUG die NIEUWE spoorstang die geplooid is !!! Wij houden ons aan ‘t gras !!! Dus ‘t is weer wat nagelbijten — Notatje: Patrick-Steve-philip geven NIET op !!!

14u53  Juist een berichtje van Steve !! “” ZITTEN OP DE PISTE EN WE GAAN NAAR NOUAKCHOTT OM TE REPAREREN EN TE VERSTEVIGEN !!!!!!HET ZAL WEER EEN HEEL KORTE NACHT WORDEN !!!

18.27 Update:

Bonpa-yves:

Berichtje van Steve :”WE HERSTELLEN HIER EERST VOORALEER WE VERDER RIJDEN NAAR DE BIVOUAC!! ZE ZIJN BIJ EEN CLIENT-VRIEND VAN MARIO (Mann-Wevelgem)! DAS IEMAND DIE AL DE OUDE CAMIONS VAN MARIO OPKOOPT EN DER STAAT DAAR MATERIAAL EN EEN LASTPOST DIE IN MIJN TUINHUIS NIET KAN ! WE MAKEN HIER TER PLAATSE ALLES IN ORDE

 

 

 

 

Update: Rond 21.30u is Team Berghes weer op weg naar het bivak, ongeveer 300 km, ze verwachten rond 1.00 uur terug in het bivak te zijn.

Update: Rond 00u44 is Team Berghes aangekomen in het bivak, ze hebben nog een beetje werk aan de truck en morgen gaan ze weer van start !

ES 6 : 425 km – Liaison : 9 km | Total : 434km
Welkom in Mauretanie !!

Een paradijs voor de woestijn liefhebbers. De etappe van vandaag gaat de duinen in, maar ook andere ondergronden zullen onze mannen moeten overwinnen, gras, kamelengras, stenen en snelle off raod pistes.
Het gaat een mooie maar zware etappe worden en het zou zo maar een lange zit kunnen zijn.
Berghes Racing start om 8.53 u plaatselijke tijd. We zullen er weer bij zijn in ons live “clublokaal”, tussen 08u00 en 08u30 gaan we weer live !

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by