Archive for the ‘Libiya etappe 7’ Category

Eindstand klik hier

De laatste etappe was een soort van veredelde strandrace. In een razend tempo werden de kilometers verslonden.. ze roken de stal :)

We gaan wachten op contact met het team om het verhaal van deze laatste etappe te horen.

Tot slot nog even wat cijfertjes met betrekking tot de website.

De afgelopen dagen waren er ruim 500 unieke bezoekers, zij veroorzaakten meer dan 1400 zgn hits
Het populairst was de live report pagina met 670 pageviews.
Op de live pagina werden meer dan 270 berichten geplaatst.

Webmaster Peet: “Iedereen bedankt voor de belangstelling, Michel bedankt voor de vertaalservice :) en wellicht tot een volgende…
We zijn nog niet helemaal klaar, de komende dagen zullen vast nog foto’s en verhalen binnenkomen, natuurlijk ga ik die ook meteen online zetten.”

 UPDATE: Ik heb Steve zojuist even aan de telefoon gehad, helaas was de lijn zeer slecht en kon ik hem niet verstaan. Het enige dat ik eruit kon halen was dat het stuk aan het strand prachtig en zeer snel was.
UPDATE 2: Steve bericht dat de proef zeer mooi was, het eerste stuk weer stenen, daarna bij Draa, een bekende Dakar piste met nog enkele duinen, aan het eind 30 km strand.
Steve heeft daar een wedstrijdje gereden met de TRUCK van Gregor, met snelheden oplopend tot 137 km pu op het strand !!!

Een van de Beta motoren liep op de finish muurvast !!  (helaas kon ik niet verstaan welke)

Steve laat weten dat dit wel een hele mooi maar toch ook zware rally was en de 4 kamaraden zijn blij en trots dat ze aan de streep zijn.

De komende dagen gaan we nog foto’s krijgen !!

 

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by