Archive for the ‘Lybia etappe 4’ Category

Uitslag etappe 4

Het beloofde een mooie etappe te worden, jammer voor de thuiszitter want de tracking was vandaag een groot probleem. Lange tijd leek het of Steve en co niet vertrokken waren. Gelukkig kwam er in de middag bericht vanuit het veld dat de heren alle 4 vertrokken waren en dat alles oke was !!

Precies op dat moment schoot de tracking van Steve aan en konden we weer enigszins volgen.
We gaan moeten wachten tot vanavond om meer duidelijkheid te krijgen over didier (reed weer mee) en de haperende tracking.

UPDATE !!

Steve en Co in Bivak, alles oke !!

Ik heb zojuist kort contact gehad met Steve.

De mannen hebben de gehele etappe bij elkaar gereden, de tracking was dus fout, Steve gaat dit nog aan de organisatie doorgeven en hoopt dat dit gefikst gaat worden.

Didier kan terug opnieuw starten, had wat problemen met zijn bike maar die zijn vannacht opgelost het enige probleempje dat hij nu nog heeft is dat zijn tank eigenlijk net te klein is.

Over de etappe van vandaag:
“Het was een prachtige etappe, in het begin snelle stukken, stenen en meer “moois” dan 40 km prachtige duinen, we kwamen echter opnieuw in een zandstorm terrecht, als je 10 meter van elkaar reed zag je elkaar niet meer. Het laatste stuk ging dan weer vlot. Nu zijn we weer met zijn allen in het bivak, we gaan de brommers servicen en dan lekker rusten.”

TUSSENSTAND KLIK HIER

 

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by