Archive for the ‘Lybia etappe 2’ Category

Het eerste deel van de etappe verliep voor het Berghes team volgens plan. Bij elkaar in de buurt blijven en rustig samen de etappe uitrijden.
Na de lunch de eerste zware duinen, zandhappen dus voor de mannen.

Steve en Wim reden net na RAV (Lunch) over de verharde weg in sneltreinvaart naar het bivak. Enige tijd later volgden Didier en Jan ook.
Tot nu toe heb ik geen idee wat er aan de hand was, zodra ik contact krijg met Steve zal dit raadseltje wel opgelost worden.

Update : Steve heeft zojuist contact opgenomen. Heeft de laatste 20 km met Wim samen een stukje afgestoken. Hij kent de weg daar zeer goed  want heeft de piste 2 maal gereden met de quad, 1 keer met Toyota, een keer met J. Govaere, 1 keer met Camion met Patrick en 1 keer met zijn zoon.

“Ik heb me ff laten gaan, vol gas erop 30 plaatsjes goedgemaakt, helaas door de laatste 20 km af te snijden terug veel plaatsjes verloren.”

Even over het laatste deel: “Ja Wim was niet goed, hij stond te bibberen van de kou, en bij mij liep het zweet langs mijn ….

De dokter erbij, we moesten samen naar de antennes van Merzougha, iedereen die de Dakar heeft gereden kent die antennes. Morgen nieuwe dag, Wimpie heeft pillekes gehad en 4 liter water en hij slaapt. Ik ben zijn GPS en kaart gaan afstempelen. Morgen staan we weer aan de start !!

 

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by