Archive for the ‘etappe 2’ Category

Vanmorgen om 05u20 heeft Steve via satelliet telefoon contact opgenomen.
“We zijn zojuist binnen in het Bivak, alles is oke. Ook Noel is oke. We kunnen nu een uurtje werken aan de truck en daarna nog ongeveer 2 uurtjes slapen vooraleer we weer klaar moeten staan voor de start van de 3e rit. Steve zei verder dat er nog niet veel binnen zijn in het bivak en het is een echte Dakar ! Hij liet verder weten dat de moraal super is en doet iedereen in het “clublokaal” de groeten !!
Vanavond of vannacht na de rit zal ie weer bellen om zijn verhaal te doen.

Vandaag de eerste echte rit, en het was er een !!
Eerst een lange verbinding naar de start van de proef. Berghes ging goed van start, maar na een eerst stuk vielen ze stil. Steve deelt later per telefoon mede dat ze het banden aflaat systeem kapot hadden, het probleem was opgelost en het ging weer verder.. tot een doorgang bij Talsint want daar lag een truck op zijn kant Steve deelde ons per telefoon mee dat ze die gingen helpen en het wel even kan duren voordat er weer beweging in zou komen. Rond 22u kwam er weer beweging in en ze zijn nu op weg naar de eindstreep van deze proef, om dan nog een verbindingsrit te rijden.

sms van Steve:

We zijn uit de special We hebben op CP allemaal de goudron genomen. Noel is ook met ons mee hij kan morgen ook weer terug verder. Alles oke just ons druk systeem was kapot daardoor veel tijd verloren maar alles oke tis verdikkeme ne echte Dakar !

Foto’s  Desert Runner

Team Berghes Racing is gestart voor de eerste echte proef. Op de foto: Berghes in de rij vlak voor de start.

UPDATE: Berghes staat vlak na de start stil volgens het irritrack systeem. we hebben nog geen bericht wat het probleem is.
UPDATE: Ze rijden weer !

SMS van het team: We staan op de haven te wachten om te mogen starten aan de verbindingsrit. Normaal is ons startuur 12.04. Ik houdt jullie op de hoogte hier staan we wel 1 hr achter op Belgische tijd.

Irritrack is terug online in ons live clublokaal gaan we vandaag weer volgen !

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by