Archive for the ‘etappe 5’ Category

Foto’s  Desert Runner

Het Berghes team stond vanmorgen mooi op tijd aan de start van de 5e etappe. Na een schijnbaar probleemloze rit werd rond 17.45  (16.45 plaatselijke tijd) de finish bereikt. We wachten op het nieuws / verslag van onze mannen. De  voorlopige uitslag kunt u hier downloaden.

UPDATE 00u00 Steve belde zojuist dat de Truck helemaal herstelt is en morgen staan ze weer met een zo goed als nieuwe truck aan de start !!

UPDATE: Steve heeft enkele minuten geleden gebeld, een prachtige rit zonder problemen, ze hebben rustig gereden en zijn zeer tevreden, ze gaan nu nog wat aan de truck werken en dan lekker op tijd naar bed.
Steve liet verder weten:

TEAM ESSERS BEDANKT VOOR UW HULP WE ZIJN U ZEER DANKBAAR !!

Op de eerste plaats namens heel het team een gelukkig en gezond 2012 !!!

Vandaag de 5e etappe:

Liaison : 10 km – ES 4 : 290 km – Liaison : 15 km | Total : 315 km

Opnieuw een zware etappe waar weer alles inzit, rotsen, bergen. dalen, zand .. noem het maar op en het zit erin ! Maar het berglandschap is formidabel !
De eerste 30 km zijn redelijk recht toe rechtaan, de daaropvolgende 20km is het draaien en keren op rotsachtig terrein, daanra een zeer gevarieerd parcours waar de deelnemers van alles zullen tegenkomen, zelfs zand en duinen !
De navigatie is volgens de organisatie deze rit wat gemakkelijker.. maar ja wat is gemakkelijk :)
De Berghes zullen het na de problemen van gisteren opnieuw zwaar krijgen, het moraal binnen het team is echter boven 100% en ze genieten van iedere minuut.
Natuurlijk gaan wij het weer  volgen in ons inmiddels beroemde live “clublokaal” ! Vanaf de start tot de streep erbij !!

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by