Archive for December, 2011

Vandaag belde Steve even voor ze op CP1 zouden komen, problemen voor onze helden. De stuurstang die de voorwielen dezelfde kant op moet laten gaan is krom. Ze gaan nu proberen naar een dorp/stad in de buurt te komen om het probleem voorlopig op te lossen om dan de bivak te bereiken. Het is spannend we volgen alles live in ons digitaal clublokaal.

Update:
Juist bb message ontvangen !! : STAAN OP 15 KM VAN DE GOUDRON EN RIJDEN SAMEN MET DE GASTEN VAN DE CP ! EENS OP DE GOUDRON PLOOIEN ZE DE SPOORSTANG TERUG RECHT EN RIJDEN NAAR DE BIVAK EN ZOEKEN EEN OPLOSSING 8 NO PROBLEM !!! WANT MORGEN STARTEN WE OPNIEUW !!!! HAPPY NEW YEAR ;;;

Bonpa-yves:

Marc Loeys net aan de telefoon gehad !! Had juist telefoon van Steve gekregen !! alles loopt prima !! Eens aangekomen worden ze goed opgevangen en de werkzaamheden zijn al besproken !! Die spoorstang wordt versterkt !!! Een glas champagne wordt gedronken en 2011 au revoir gezwaaid !!! Naar hun stem te horen — die mannen zien het zitten !!! Marc is ook een stadsgenoot van Patrick-Steve, maar anders was er ook hulp geboden !! zo zijn die en onze mannen !!!

UPDATE 1u28 Steve, Patrick en Philippe zijn binnen !! De nieuwe spoorstang ligt klaar om ingebouwd te worden met dank aan N Essers ! Nu 2 uurtjes sleutelen en morgen (straks) terug aan de start !

De eerste Motards zijn op deze oudejaarsdag vertrokken voor de 4e etappe, het is nog even wachten vooraleer Steve, Patrick en Philippe gaan beginnen aan hun rit door Marokko. Het clublokaaltje(live) is weer open en we gaan de rit weer live volgen !!

LEG 4 : december 31th 2011
MAHMID /ASSA
ES 3 : 414 km

Een nieuwe etappe die anders is dan de vorige etappes, zeer snel. en met wat de navigatie betreft minder aanwijzingen, maar ze zullen voorzichtig moeten zijn de baan is verraderlijk en golvend.

De eerste 40 km zijn gemakkelijk een snelle off road passage. Waar ze naar toe moeten is al van verre te zien. Na CP 1, zal een grote “chott” verschijnen en een 45 km lang plateau. Ze zullen hun oog wel op de baan moeten houden om niet van het parcours af te wijken … , ze gaan nu eerst omhoog om daarna te dalen over een…a vulkaan ! De eerste kleine duinen en daarna  de Drâa wadi. Then, dan de beroemde Erg Chegaga en Lake Iriqui … schitterend panorama!

Berghes start om 9.u11 lokale tijd

Foto’s  Desert Runner

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by