Vandaag de eerste echte rit, en het was er een !!
Eerst een lange verbinding naar de start van de proef. Berghes ging goed van start, maar na een eerst stuk vielen ze stil. Steve deelt later per telefoon mede dat ze het banden aflaat systeem kapot hadden, het probleem was opgelost en het ging weer verder.. tot een doorgang bij Talsint want daar lag een truck op zijn kant Steve deelde ons per telefoon mee dat ze die gingen helpen en het wel even kan duren voordat er weer beweging in zou komen. Rond 22u kwam er weer beweging in en ze zijn nu op weg naar de eindstreep van deze proef, om dan nog een verbindingsrit te rijden.

sms van Steve:

We zijn uit de special We hebben op CP allemaal de goudron genomen. Noel is ook met ons mee hij kan morgen ook weer terug verder. Alles oke just ons druk systeem was kapot daardoor veel tijd verloren maar alles oke tis verdikkeme ne echte Dakar !

Foto’s  Desert Runner

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by