LEG 4 : december 31th 2011
MAHMID /ASSA
ES 3 : 414 km

Een nieuwe etappe die anders is dan de vorige etappes, zeer snel. en met wat de navigatie betreft minder aanwijzingen, maar ze zullen voorzichtig moeten zijn de baan is verraderlijk en golvend.

De eerste 40 km zijn gemakkelijk een snelle off road passage. Waar ze naar toe moeten is al van verre te zien. Na CP 1, zal een grote “chott” verschijnen en een 45 km lang plateau. Ze zullen hun oog wel op de baan moeten houden om niet van het parcours af te wijken … , ze gaan nu eerst omhoog om daarna te dalen over een…a vulkaan ! De eerste kleine duinen en daarna  de Drâa wadi. Then, dan de beroemde Erg Chegaga en Lake Iriqui … schitterend panorama!

Berghes start om 9.u11 lokale tijd

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by