Vandaag belde Steve even voor ze op CP1 zouden komen, problemen voor onze helden. De stuurstang die de voorwielen dezelfde kant op moet laten gaan is krom. Ze gaan nu proberen naar een dorp/stad in de buurt te komen om het probleem voorlopig op te lossen om dan de bivak te bereiken. Het is spannend we volgen alles live in ons digitaal clublokaal.

Update:
Juist bb message ontvangen !! : STAAN OP 15 KM VAN DE GOUDRON EN RIJDEN SAMEN MET DE GASTEN VAN DE CP ! EENS OP DE GOUDRON PLOOIEN ZE DE SPOORSTANG TERUG RECHT EN RIJDEN NAAR DE BIVAK EN ZOEKEN EEN OPLOSSING 8 NO PROBLEM !!! WANT MORGEN STARTEN WE OPNIEUW !!!! HAPPY NEW YEAR ;;;

Bonpa-yves:

Marc Loeys net aan de telefoon gehad !! Had juist telefoon van Steve gekregen !! alles loopt prima !! Eens aangekomen worden ze goed opgevangen en de werkzaamheden zijn al besproken !! Die spoorstang wordt versterkt !!! Een glas champagne wordt gedronken en 2011 au revoir gezwaaid !!! Naar hun stem te horen — die mannen zien het zitten !!! Marc is ook een stadsgenoot van Patrick-Steve, maar anders was er ook hulp geboden !! zo zijn die en onze mannen !!!

UPDATE 1u28 Steve, Patrick en Philippe zijn binnen !! De nieuwe spoorstang ligt klaar om ingebouwd te worden met dank aan N Essers ! Nu 2 uurtjes sleutelen en morgen (straks) terug aan de start !

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by