ES 9 : 280 km – Liaison : 393 km | Total : 673km

De voorlaatste proef van deze Africa Eco Race.
Op deze proef is alles nog mogelijk, na de gedwongen rustdag zal iedereen staan te trappelen om weer van start te gaan. De eerste 120km zullen ze weer duinen tegenkomen in alle soorten en maten, het zal weer zeer zwaar worden, ook de navigatie gaat weer het uiterste van de deelnemers vergen. Na 120 km gaat het landschap langzaam veranderen in Kamelengras en rivierbeddingen. vanaf km 102 tot aan de finish wordt de route snel en is het draaien en keren en komen de deelnemers opnieuw secties tegen met los zand. na de proef is er nog een verbinding van 393 km te rijden tot aan het volgende bivak.

Steve, Patrick en Philippe start tijd staat op 09u08 lokale tijd.

Comments are closed.

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by