Morgen vertrekken we, met een delegatie van 6 personen naar Marokko met als doel de nieuwe roadbooks te verifiëren en waar nodig aan te passen. Verder is het ook de bedoeling om alle bivaks grondig in kaart te brengen en alle assistentie-teams nu al een plaats toe te kennen. Met quasi 50 vrachtwagens, een 70 tal auto’s, buggies & SSV’s en een 60-tal motoren kan je nu éénmaal niet kris kras door elkaar gaan staan en dienen de zaken namelijk “iets meer” georganiseerd/gestructureerd te worden dan bij de vorige edities van de Libya Rally. Verder staan tal van meetings op onze agenda, zowel met burgemeesters, hotel-eigenaars, politie-commissarissen, auto- en motorsportfederaties, ministerie van toerisme, enz.

Naar jaarlijkse traditie krijgen jullie het relaas van deze verkenningstocht te horen tijdens de “officiële deelnemers-meeting“, ongeveer 4 weken vóór de start van de rally.

Ook zit iedereen ongetwijfeld nog met een pak vragen i.v.m. het hotel, Carnet ATA (trucks), procurations voor transport, satelliet-telefoons, het tracking systeem, race licenties, koersreglementen, ferry tickets, etc. Gelieve ons nog niet te bestoken met vragen hieromtrent. Voor al deze items is er tijd zat en stuk voor stuk worden ze behandeld tijdens deze presentatie.

We maken er niet alleen een informatieve avond van, het wordt ook héél gezellig, daarvoor zorgen onze gastheren en hun respectieve bedrijven.

 

  • België:

Op woensdag 19 maart nodigt gastheer Pascal Feryn (Feryn Dakar Sport) en ikzelf u graag uit om 20.00h


Place 2B:
Persruimte café FERYN
(aan de A 12 expressweg tussen Antwerpen en Brussel)

 

Koning Leopoldlaan 11

 

2870 Breendonk

Voor België: Gelieve uw aanwezigheid te confirmeren via admin@libya-rally.com

 

 

  • Nederland:

Op donderdag 20 maart zijn Fons Jans (Hamer Dakar team) en Marcel Vermeij (Rallymaniacs) de gastheer. U wordt er eveneens verwacht om 20.00h.

 

Place 2B:

HAMER B.V.

Stadhoudersmolenweg 23

7317 AV Apeldoorn

www.hamer.net/contactgegevens

Voor Nederland: Gelieve uw aanwezigheid te confirmeren via marcel@rallymaniacs.nl

Comments are closed.

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by