Heeft u een leuk, spannend, ontroerend verhaal over / met Steve dan mail uw verhaal naar memories@berghesracing.com doe er eventueel ook een foto bij en we zullen uw verhaal plaatsen op www.berghesracing.com – memories.

Voetje

Deel uitmakend van de organisatie, Gentenaar zijnde doch sterke band met Knokke door moederskant, maakten we al snel kennis met de bende van Steve in de editie 2014. De vrolijke zotte bende van de West Fluten, 4 vrienden die zich kwamen meten met zichzelf in het woeste landschap van Marokko.

Editie 2014 als CP fungerend, wist de bende maar al te goed dat ik een grote frigo bij had met fris water, wat ter zeerste werd geapprecieerd wanneer we hun Camelbag ermee vulden. Na een bedanking en schouderklopje gingen ze er dan gezwind vandoor. De mannen waren steeds positief ook al was het zwaar. In het bivac werd bij een leuke babbel het water ingewisseld voor een fris pintje.

Dit jaar op editie 2015 was ik chef bivac en zag ik buiten het bivac, nagenoeg niks van de rally. Tot op de dag Mhamid-Mhamid, etappe 4. Ik was gevraagd een fotograaf mee te nemen op ongeveer 5 km na de start. Na een leuke plaats te hebben uitgezocht, kwamen al snel de eerste motorfietsen aangesnord, de één wat vlotter dan de andere. De eerste motorrijder die ons groette, was Steve met zijn rechter voetje omhoog, zijn handelsmerk een beetje. Ik zie hem nog voorbijrijden, ons enthousiast groetend, helaas voor het laatst.

Veel later op de avond op weg naar het volgend in te richten bivac, vernamen we het onwezenlijk nieuws. Na een slapeloze nacht, hebben we Steve een plaatsje in het bivac gegeven als eerbetoon, als rustpunt, als waypoint voor hem, …

 

Het was een gouden kerel. Ga je voetje missen. Het ga je goed Steve

 

Guy

Dankzij mijn dierbare vriend Steve,die me met raad en daad heeft bijgestaan tijdens de volledige voorbereiding alsook mijn redder in nood tijdens de wedstrijd ,hebben we deze Dakarrally tot een goed einde gebracht.

Tijdens een verbindingsetappe waren Mario en ikzelf op zoek naar een tankstation,waar we na het tanken even zouden uitrusten,maar plotseling alle twee in een diepe slaap vielen.

Enkele ogenblikken later kwam Berghes Racing eraan en vonden Mario en mezelf in een heel diepe slaap,totaal uitgeput.

Een uurtje later werd Mario als co-piloot wakker naast een nieuwe piloot,Patrick.

Ikzelf was plotseling co-piloot geworden naast Filip in de truck…meer hoef ik niet te vertellen…

Steve en zijn team waren onze redders….

 

Bedankt Steve.

RIP my friend…

Werner.

Quick Chat
LOADING...
nieuwsbrief
Truck
Team
Powered by